0371 040 434 0732 040 434
Jul
04
mar

Cel mai frumos cadou de ziua de naștere: aventura cu prietenii!
iulie 04, 2017

Surprinde-ți colegii cu o petrecere originală de ziua ta; invită-i la Adrenalin Park! Aer curat, trasee de aventură la înălțime, terasă umbrită, mâncare gustoasă și proaspăt pregătită, sucuri din fructe de sezon. Iar dacă sunteți cei mai tari, veniți la parc cu bicicletele, prin pădurea Făget!

Oferta parcului de aventură

Juniorii și adolescenții sunt cei care îndrăgesc cel mai mult aventura în aer liber, iar noi îi așteptăm cu mare drag și pe cei mai mici aventurieri, și pe tinerii de 99 ani, dacă doresc să sărbătorească cu prietenii sau cu cei dragi o aniversare la aer, în natură.

Traseele de aventură din Adrenalin Park sunt diverse, pentru persoane de toate vârstele. O pregătire fizică prealabilă nu este obligatorie, animatorii noștri inițiază toate grupurile, după acest instructaj începe aventura de două ore!

Părinții și bunicii pot participa la aventură, dar dacă preferă un program mai relaxant, au la dispoziție hamacele întinse între copacii parcului.

Prețuri speciale

Dacă organizați o petrecere pentru cel puțin 10 persoane care se cațără pe traseele de aventură, beneficiați de o reducere de grup de 10% din prețurile biletelor de intrare. Adrenalin Park oferă sărbătoritului un cadou inedit: tricoul Adrenalin Park , o amintire drăguță a zilei de aventură cu prietenii!

Bineînțeles, puteți pregăti aparatele foto și video: vă garantăm că locația, pădurea, provocările pline de adrenalină și distracția vă rezervă multe momente care merită să fie păstrate și împărtășite!

Așa-i că o zi de naștere este marcată în primul rând de aventura trăită cu prietenii, și mai puțin de cadourile primite? J

 

Ofertele Adrenalin Park pentru zile de naștere

Oferta noastră include închirierea echipamentului (căști de protecție, ham), două ore de cățărat pe cele 14 trasee de aventură, urmat de momentele mai relaxante: gustarea, servirea tortului, și după preferințele grupului se pot împrumuta și popularele jocuri de societate (Activity, Ubongo, Carcassone, Catan, Jenga etc.)

Bucătăria parcului vă oferă minunate feluri de mâncare tradiționale: gulyas, supă de ciuperci de pădure, bunătăți la grătar sau platouri reci. Ținem pasul și cu moda, astfel am inclus în meniu câteva preparate din bucătăria internațională: diverse tipuri de hamburger, aripioare cu sos chili, salate variate. Vedetele listei de băuturi sunt limonadele și Adevărata Bere Interzisă.

Recomandare: comandați una/sau două feluri de mâncare! Experiența arată că Kids Burger-ul și Crispy cu cartofi prăjiți sunt cele mai îndrăgite gustări ale petrecerilor de zi de naștere.

Tortul este adus de sărbătorit.

 

Rezervări 

Pentru rezervări, discutarea detaliilor și finalizarea meniului vă rugăm să ne sunați la telefon nr. 0732040434 sau să ne scrieți la adresa office@adrenalinpark.ro.

Să înceapă distracția!

 

Jul
03
lun

Adrenalin Park lansează abonamente de aventură!
iulie 03, 2017

Vara aceasta, Adrenalin Park răsplătește fidelitatea aventurierilor: se lansează primele abonamente Adrenalin Park, valabile pentru zece intrări la escaladă în copaci , oricând în sezonul 2017/2018.

Abonamentele disponibile sunt: 

  • Abonament copii și juniori sub 140 cm – preț: 270 lei
  • Abonament copii și juniori peste 140 cm – pret 315 lei
  • Abonament individual adulți – 360 lei
  • Abonament Family ( 2 adulți și 2 juniori) – 1080 lei

 

Trăiți aventura cu familia sau prietenii prin abonamentul transmisibil

Pe lângă faptul că economisiți 10% din prețurile biltelor, abonamentele sunt transmisibile! Prietenii sau alți membrii ai familiei se pot bucura de avantajele oferite: senzații tari și aer curat.

La Adrenalin Park aveți șansa de a vă crește adrenalina, indiferent de vârstă sau pregătire fizică: cele 11 trasee pentru adulți  sunt situate la înălțimi diferite (între 2 și 10 m), pe dificultăți variate (de la ușoare la extrem de dificile) și cu obstacole interesante.

Abonamentele sunt valabile pentru toate traseele din parcul de aventură din pădurea Făget, lângă Casele Micești.

 

Cum se pot folosi abonamentele ?

Abonamentele se pot achiziționa la recepția parcului de aventură, și sunt valabile pe tot parcursul anului.

La fiecare vizită trebuie sa-l aveți la dumneavoastră, pentru a fi validat. După prezentarea abonamentului, vă puteți echipa și…. distracția începe!

 

Plus de aventură în Adrenalin Park

Pentru a completa aventura parcurgerii traseelor, puteți opta și pentru o tură de bicicletă în pădurea Făget! Bicicletele se închiriază la fața locului.

Bucătăria parcului de aventură vă oferă un meniu delicios, cu multe bunătăți tradiționale (de exemplu: gulyás, supe) sau moderne (hamburger Adrenalin Park, de exemplu), preparate la fața locului. Pe treasa Adrenalin Park servim și specialități de bere sau sucuri și limonadă din ingrediente proaspete.

 

Pentru a vă programa vizita la Adrenalin Park, sunați la numărul de telefon  0732040434 sau scrieți-ne pe e-mail office@adrenalinpark.ro.

Trăiește aventura!

May
16
mar

TABĂRA DE AVENTURĂ LA ADRENALIN PARK 2017
mai 16, 2017

Pentru vacanța de vară, Adrenalin Park revine cu un program de tabără de aventură, unic și atractiv: cățărat pe trasee, joacă, activități meșteșugărești, cunoașterea mediului înconjurător, educație ecologică.

Taberele se organizează în IULIE și AUGUST 2017. Înscrierile au început și ne puteți contacta direct la datele de mai jos. Detaliile programului taberei sunt prezentate mai jos.

[…]

Mar
27
lun

Echipa Adrenalin Park caută colegi noi!
martie 27, 2017

Parc de aventura Cluj

Dacă iubești natura, îți plac activitățile sportive în aer liber și apreciezi munca în echipă, dar mai ales (!) dacă îți surâde ideea de a lucra într-un parc de aventură, echipa Adrenalin Park ar vrea să te cunoască! În sezonul 2017 completăm echipa cu: monitori și animatori sportivi, bucătar, ospătari și barman.

[…]

Mar
08
mie

Divele invitate la Adrenalin Park! / Crosul Divelor 2017
martie 08, 2017

A venit pimăvara, iar doamnele și domnișoarele se echipează pentru evenimentul devenit deja tradițional în Cluj, Crosul Divelor Autoworld 2017.

Organizatorul – Runners Club, împreună cu Adrenalin Park premiază divele care vor urca pe podium în data de 11 martie, și le așteaptă la distracție la parcul de aventură din pădurea Făget, lângă Casele Micești.

[…]

Jan
26
joi

ȘCOALA ALTFEL 2017: Aventură la Adrenalin Park Cluj
ianuarie 26, 2017

Avem plăcerea de a invita coordonatorii activităților din cadrul programului național “Școala Altfel2017 la aventură pe traseele de escaladă în copaci din Adrenalin Park, jud. Cluj, com. Feleacu, Casele Micești. Cele 14 trasee de aventură includ: 3 trasee pentru copii sub 140 cm, 10 trasee pentru juniori & adulți,  și 1 traseu de lucru în echipă! În plus, puteți condimenta experiența cu o drumeție prin masivul Feleac, o plimbare în pădurea Făget, un circuit de ciclism către și dinspre Adrenalin Park sau programul de descoperire a frumuseților din natură derulat în parteneriat cu catedra de Biologie și Geologie a Universității Babeș-Bolyai “Miile de minuni ale naturii – Casă de joacă intercativă”.

[…]

Jan
26
joi

Adrenalin Park premiază câștigătorii Făget Winter Tour 2017
ianuarie 26, 2017

Ca in fiecare an Adrenalin Park susține alergarea montană în zona Clujului. Începem 2017 cu concursul Făget Winter Tour 2017 care va lua startul chiar din fața parcului de aventură Adrenalin Park. Organizat de Runners Club și Asociația Sporturilor Montane Rupicapra, concursul include două probe de cross hivernal: 15 km și 7 km. Adrenalin Park premiază primii trei clasați pe fiecare categorie de concurs cu câte o invitație la cățărare pe trasee suspendate în copaci și tiroliene.

[…]

Jan
05
joi

FAGET WINTER TOUR 2017 IA START-UL DIN FAȚA ADRENALIN PARK
ianuarie 05, 2017

Adrenalin Park vă întâmpină în 2017 cu energie și chef de aventură! Alături de Runners Club, asociația sporturilor montane Rupicapra și partenerul en titre – Halcyon Mobile, Adrenalin Park vă așteaptă la STARTUL primei competiții de alergare montană (trail run) din Cluj din 2017: Făget Winter Tour! Ne vedem cu toții pe data de 28 ianuarie 2017 în fața parcului de aventură Adrenalin Park!

[…]

1 2 3 9