0371 040 434 0732 040 434

Aventură de zi. Escaladă Nocturnă. Bunătăți și aer proaspăt.

În perioada 27 aprilie – 1 mai vă invităm la escaladă pe traseele de aventură și tiroliene și la o masă delicioasă pe terasa Adrenalin Park. Inaugurăm și escalada nocturnă pentru sezonul 2018, pe 28 aprilie, începînd cu ora 20:00 pentru grupuri de minim 5 persoane cu rezervare în acest sens! În plus, avem formula specială de 1 mai la aventură:  2 ore + 1 oră BONUS!

Oferta specială la aventură: 2 ore + 1 oră BONUS!

De minivacanța de 1 Mai vă tentăm la aventură cu o formulă speicală: la fiecare 2 ore de aventură achitate primiți bonus 1 oră în plus. Cu siguranță cei mici și marii iubitori de natură se vor bucura cerl mai mult de această formula de 1 Mai.

Vă remaintim: toată lumea se poate bucura de escaladă în copaci la Adrenalin Park: 3 trasee pentru copii sub 140 cm, 9 trasee pentru juniori și adulți, 1 traseu extrem pentru adulți! Pentru echipe de minim 6 persoane, un trase inedit Team Adventure!

Senzații NOI: Prima escaladă nocturnă pe 28 aprilie 2018 (20:00 – 22:00)

Pe 28 aprilie, pentru amatorii de adrenalină, revenim cu formula de escaladă nocturnă pe traseele aeriene și tiroliene. Activitatea se organizează strict pentru grupuri de minim 5 persoane adulte, cu rezervare prealabilă. Tarifele de acces la escalada nocturnă supervizată de monitorii parcului sunt:

  • 50 lei – pentru oaspeții care vin doar la nocturnă
  • 45 lei – pentru oaspeții care sunt deja la escaladă în momentul deschiderii nocturne.

Grill, burger și alte delicii de 1 Mai la Terasa Adrenalin Park

În perioada 27aprilie – 1 mai bucătăria Adrenalin Park vă invită să savurați din preparatele delicioase gătite la noi. Tradiționalul grătar (grill) de 1 Mai va fi disponibil din diferite tipuri de carne, burgerii casei din care recomandăm Adrenalin Burger și Extreme 13 Burger vor fi și ei la mare căutare, iar pentru vegetarieni recomandăm salatele special ale casei, întotdeauna proaspete și răcoroase! Pentru copii avem renumitul Kids Burger și meniuri special pentru copii!

Delectați-vă de 1 mai, ieșiți la mișcare, la aventură și la aer proaspăt! Pădurea Făget și masivul Feleac sunt unele din cele mai frumoase peisaje ale zonei, iar Adrenalin Park este o oază de revigorare și relaxare!

Vă așteptăm cu drag la Adrenalin Park. Rezervări la office@adrenalinpark.ro sau 0732 040 434.

0