Căldură mare, agitație și dor de ducă! – asta poate în oraș, pentru că la Adrenalin Park am avut parte de temperaturi agreabile, relaxare și chef de aventură în acea mult așteptată sâmbătă de 19 august, când am sărbătorit 3 ani de existență a parcului de aventură! Ne-am bucurat cu toții de revederea oaspeților deja cunoscuți ai parcului și de cunoașterea unor noi aventurieri! Cireașa de pe tort a fost însă deja tradiționalele noastre concursuri de viteză și anduranță pe traseele de escaldă în copaci! Inevitabilul s-a întâmplat: NOU RECORD de viteză înregistrat la Adrenalin Park la cea mai dificlă probă de concurs – ADRENALIN OVERDOSE.

Oasptele și deja prieten al parcului de avntură, Botond Fogarassy a reușit performanța de a parcurge cele mai dificele trei trasee de la Adrenalin Park, consecutiv, într-un timp de 28 minute 24 secunde. Cu acest rezultat, Botond devine CAMPIONUL ADRENALIN PARK pentru sezonul 2017 și îl așteptăm cu drag și al alte provocări!

O supriză de excepție au fost și tinerii Alin și Rareș care au luat cu asalt traseul EXTREME 13 și au înregistrat timpi de excepție pe cel mai greu traseu al parcului de aventură! Felicitări pentru dedicație, sportivitate și ambiția de care au dat dovadă!

Anul acesta ne-am bucurat și de eleganta participare a doamnelor la proba de viteză pe traseul ADRENALIN (10) cărora le mulțumim pentru spiritul sportiv, cheful de aventură și deschiderea de care au dat dovadă!

Bineînțeles, proba de viteză Adrenalin, masculin a fost din nou un punct de atracție. Avem rezultate foarte bune și la aceste probe.

Juniorii de 8-12 ani s-au distrat în cadrul probei de concurs pe traseul Pisica Sălbatică. Ne bucurăm de corectitudinea de care au dat dovadă copiii în cadrul evenimentului și ne-am bucurat împreună de aceste momente de autodepășire!  

Clasamentul final a fost următorul:

 

Proba ADRENALIN OVERDOSE

Locul I: FOGARASSY BOTOND ( Tranatula – 6’52” + Adrenalin- 8’10” + Extreme 13 – 13.32”  = TOTAL 28’24” )

 

Proba EXTREME

Locul I: ALIN MAIER (21’)

Locul II: CHIȘU MUREȘAN RAREȘ  (33’)

 

Proba ADRENALIN

 

Categoria 12-18 ani

Locul I: ALIN MAIER (6’08”)

Locul II: RĂZVAN POP (10’45”)

Locul III: CHIȘU MUREȘAN RAREȘ (11’48”)

 

Categoria +18 ani, Masculin

Locul I: CIOBOTARIU TUDOR (9’43”)

Locul II: CHEREBETIS HORAȚIU (13’02”)

 

 

Categoria +18 ani, Feminin

Locul I: CHIȘU MUREȘAN MELANIA (12’24”)

Locul II: BEDE DANIELA (16’31”)

 

Proba PISICA SĂLBATICĂ 

 

Categoria (8-12 ani), Masculin

Locul I: BALOGH ROBERT (7’25”)

Locul II: CHIȘU MUREȘAN ANDREI ( 8’59”)

Locul III: BEDE ADAM (10’06”)

 

 

Categoria (8-12 ani), Feminin

Locul I: MĂLAN ANDREEA (5’32”)

Locul II: SECARĂ ILINCA (12’29”)

Locul III: POP SORINA (13’40”)

 

Premiile se pot ridica la Recepția Adrenalin Park oricând în timpul programului de funcționare.

Apropiindu-ne de finalul sezonului 2017 dorim să comunicăm oaspeților noștri și amatorilor de aventură că la Adrenalin Park, siguranța este pe primul loc, iar moticul pentru care vă recomandăm să participați la acest tip de activitate cu prietenii, familia sau colegii de muncă este că vă oferă șansa unei dezvoltări armonioase și descoperiiri unor abilități de care nu vă știați în stare!

Bucuria oaspeților care descoperă senzația tirolienelor la înălțime, efortul plăcut al depășirii obstacolelor și secretele muncii în echipă ne motivează și ne încântă totodată!

Urmăriți anunțurile noastre online, dați-ne feedback, scrieți-ne recomandări și idei!

Programările se fac zilnic la telefon 0732 040 434 sau pe mailul office@adrenalinpark.ro

La mulți ani, plini de aventuri frumoase!  : )