0371 040 434 0732 040 434
Acasă » Activități

Adrenalin Park este locația perfectă pentru a crea o experiență unică celor dragi, colegilor, partenerilor și clienților.

Activități sezon rece (noiembrie – februarie)

Team building outdoor – pe circuitul de echipe și traseele de aventură, în diefrite formate, în funcție de membrii echipei și durata șederii în parcul de aventură.

Esacaladă și aventură – pentru grupuri de minim 10 persoane, care doresc să se bucure de natură și aer proaspăt.

Evenimente indoor – aniverăsi, evenimente de companie, sile de naștere , desfășurate în cabana turistică Adrenalin Park (25 – 30 persoane) 

 

——————————–

Activități sezon cald (martie – octombrie)

Team Building

Prin arhitectura sa, Adrenalin Park poate găzdui până la 100 persoane simultan în parc. Fie că aveți o echipă de 10 persoane sau una de 400 persoane, locația permite conceperea unor evenimente outdoor de excepție, unde fiecare se va simți provocat și implicat.

Aniversări private

Zilele de naștere sunt momente speciale din viața fiecărei persoane ce merită o atenție specială. În cadrul Adrenalin Park puteți petrece spectaculos cu familia și prietenii: trasee provocante, momente de bucurie însoțite de bunătăți delicioase în zona de picnic și de grătar.

Evenimente de companie

Imaginați-vă un eveniment de o zi sau jumătate de zi în aer liber, în mijlocul pădurii și al unui peisaj de poveste! Invitații pot fi organizați în echipe și distribuiți pe traseele de aventură astfel încât toată lumea să guste adrenalina! În plus, se pot organiza extra jocuri în aer liber, iar concursurile pot deveni deliciul evenimentului.

Petreceri pentru copii

Construiți un eveniment fantastic pentru copiii dumneavoastră și lăsați-i să guste aventura! Copiii împărtășesc o energie enormă când sunt angrenați în activități în aer liber. Cele câteva trasee de aventură pentru copii vor fi distractive, angajante și provocante. De la copii de 4 ani până la adolescența timpurie, copiii se vor bucura cu siguranță de aceste activități!

Evenimente Adrenalin Park

Evenimentele marca proprie sunt cuprinse într-un program special destinat sărbătoririi anumitor momente. Petreceri de sezon, concursuri live, evenimente tematice – toate vor fi comunicate cu regularitate, astfel încât să vă putetți alătura!