0371 040 434 0732 040 434
Főoldal » Gyerekeknek

Az Adrenalin Parkbeli tevékenységek elősegítik, korosztálytól függetlenül, az egészséges életmód fenntartását. Parkunk több gyerekpályája fejleszti a gyerekek ügyességét, illetve mozgáskoordinációját.

Feleki kalandpark

1. Pálya 2: Katica /  (Gyerekek & Juniorok < 140 cm, kezdö szint), Hosszúság:21.40 m, Játékok: 4
2. Pálya 3: Nyuszt(Gyerekek & Juniorok < 140 cm, középhaladó I), Hosszúság:101.30 m, Játékok: 10
3. Pálya 4: Sárkány(Gyerekek & Juniorok < 140 cm, középhaladó II), Hosszúság:95.20 m, Játékok: 10

Különleges tevékenységek

 Szülinapi bulik: Ünnepeljék gyermekük születésnapját egy különleges környezetben! A szülinapi vendégsereg számara feledhetetlen kaland és emlék marad!

Évados bulik: Minden piros betűs eseményt megünneplünk az erdőben is: Gyereknap, Majális, Anyák és Apák napja és még sok minden más. Mindenki kedvére válogathat a változatos tevékenységekből. Mindezt azért, hogy Ön minden percét élvezze!

Tematikus események: Az Adrenalin Park remek helyszín gyerek programok szervezésére, akár óvodás kortól is, de elemi és általános iskolásoknak is remek lehetőségeket ajánlhatunk. Előre megszervezett tematikus foglalkozásaink során a gyerekek mókás helyzeteket élhetnek át és tanulságos élményben részesülhetnek.

Gyerekjátékok: Célzott képességfejlesztő programokat és tevékenységeket szervezhetünk a gyerekeknek: különböző tematikus versenyeket, kincskeresést, mozgáskoordinációt fejlesztő és akadály leküzdő játékokat.

Családi nap: Szerezzen feledhetetlen családi élményeket a kalandparkban! Foglaljon családi napra és élvezzék együtt a családdal a kalandokat!