0371 040 434 0732 040 434
Júl
29
sze

AUGUSZTUSI SZABADTÉRI ESTÉK 2020!
július 29, 2020

Hogy méltóképpen búcsúzzunk az Áldás havától, és köszöntsük az Új kenyér havát, pénteken, július 31-én szeretettel meghívunk az Adrenalin Parkba az erdei nyáresti programok első idei eseményére! Szerevezzétek meg a családi kiruccanást, vagy egyezzetek meg a kollégákkal, barátokkal, hogy egy városi irodában vagy homeofficeban töltött hét után gyertek az erdőbe mozogni, lazítani. Hogy hangzik?

[…]

jún
26
pén

AFTERSCHOOL TEVÉKENYSÉG AZ ADRENALIN PARKBAN 2020
június 26, 2020

A 2020-as nyári vakációjában az Adrenalin Park egyedi és vonzó afterschool programot szervez: mászkálás a magaslati kalandpályákon, alkotó-tevékenység, természetismereti és környezettudatosságra nevelő tevékenységek és más műhelyek.

Az aftershool programra 2020. július 6 – szeptember 11. közötti időszakban kerül sor. A beiratkozások elkezdődtek a következő program szerint. Elérhetőség és további információk a szöveg végén található e-mailcímen.

[…]

jún
05
pén

Az Adrenalin Park újraindítása rendkívüli körülmények között
június 05, 2020

A Kolozsvár mellett működő Adrenalin Park újból megnyitja kapuit a kalandra és szabadidős tevékenységre vágyók számára. A Covid-19 koronavírus járványveszélyét szem előtt tartva az újraindítása fokozatosan és rendkívüli körülmények között történik, az egészségügyi szabályozások tiszteletben tartásával. A tevékenységeket egyéni, családos vagy kiscsoportos programként vehetik igénybe, lehetőleg előzetes időpontegyeztetés szerint.

[…]

Már
18
sze

Kalandtevékenység időszakos felfüggesztése / 2020 tavasz
március 18, 2020

Kedves barátaink és kalandparkos vendégeink,

Az erdőfeleki, a Mikesi házak mellett található Adrenalin Park ideiglenesen megszakítja tevékenységét.

Mindannyiunk egészsége érdekében hoztuk meg ezt a döntést, és hogy hozzájáruljunk az országos szinten érvényben lévő, a COVID-19 járvány terjedését megelőző intézkedésekhez.

[…]

Már
13
pén

ÁLLÁSHIRDETÉS 2020 AZ ADRENALIN PARKBAN
március 13, 2020

Ideális jelöltünk a KALANDPARK ANIMÁTOR munkakör betöltésére: szeretne szabadtéri tevékenységet végezni és rendelkezik B kategóriás hajtási engedéllyel.

[…]

Már
12
csü

Bemutatjuk Zergét, az Adrenalin Park mobil mászófalát
március 12, 2020

Nagy örömünkre szolgál, hogy ha lejárnak a világjárvány miatt bevezetetett megszorítások, és végre kitárjuk az Adrenalin Park kapuit, a 2020-es hivatalos kalandszezont bővülő eszközkészlettel indítjuk.

A legnagyobb kalandot a Zerge névre keresztelt mobil mászófal jelenti. Tavaly már kipróbáltuk, összeszereltük, egy céges eseményre is elvittük, és alig várjuk, hogy az Adrenalin Parkban szervezett csapatépítőkön is bevessük.

[…]

feb
13
csü

Iskola másként 2020 az Adrenalin Parkban
február 13, 2020

Scoala Altfel la Adrenalin Park

Itt az ideje feliratkozni az Iskola másként 2020 programra Kolozs megyében! Az akadálypályák teljesítése, a mászófalra és a fogásokkal ellátott fáramászás, a tiroli pályákon csúszkálás, az óriáshinta, a csapatépítő pálya, Jákob lajtorjája – mindez rendelkezésre áll, hogy az osztálytársakkal egy menő kalandban legyen részetek! Ráadásként ott az Adrenalin Parkot körülvevő mesés természet, az idilli, fa menedékház, a nyitott terasz és a varázslatos erdő!

[…]

jan
29
sze

MENŐ A KALAND-CSAPATÉPÍTŐ 2020-BAN
január 29, 2020

Alig kezdődött el a 2020-as év, mi már türelmetlenül várjuk, hogy hozzájárulhassunk állandó ügyfeleink és partnereink csapatépítőinek tervezéséhez! A kaland-csapatépítés annyira menő, hogy az alkalmazottak évről évre többet követelnek! Az Adrenalin Park csapata teljesen el van ragadtatva azoktól a csapatoktól, akik hajlandók kimozdulni a komfortzónájukból és a kalandot választják! 2020-ra rengeteg szórakoztató tevékenységünk van, de hé(!), minden a csapatépítő programcsomag előjegyzésével kezdődik!

[…]

1 2 3 9