0371 040 434 0732 040 434
jún
01
ked

NYÁRI ERDEI AFTERSCHOOL AZ ADRENALIN PARKBAN / 2021
június 01, 2021

2021 nyári vakációjában az Adrenalin Park ismét megszervezi egyedi és vonzó afterschool programait: mászkálás a magaslati kalandpályákon, sporttevékenység, új játékok, kreatív foglalkozások, természetismeret, csapatjátékok és más műhelyek.

[…]

dec
16
sze

Ajándékozd meg az alkalmazottaidat!
december 16, 2020

Bár a 2020-s év a távolságtartásról szólt, hogy ilyenformán is vigyázzunk magunkra és szeretteinkre, az Adrenalin Parkban minden látogatónk örülhetett a friss levegőnek, a természetnek és a kalandnak!
 
Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik a kalandparkot választották szabadtéri sportoláshoz, és emlékeztetnünk mindenkit, hogy a napos hétvégéken nyitva tartunk, pontosan azért, hogy friss levegőn, teljes biztonságban mozoghassanak a Kolozsvár környékén lakók. 
 
Adrenalin Park-belépőket vásárolhatnak évvégi ajándékként alkalmazottjaiknak a cégek is: a kartonra nyomtatott meghívókat színes ajándékborítékban adjuk át.
  • Adventure Pass felnőtteknek: 50 lej 
  • Adventure Pass diákoknak és tanulóknak (140 cm-nél magasabb gyermekeknek): 45 lej
  • Adventure Pass kisgyermekeknek (140 cm-nél alacsonyabb): 40 lej 
  • Adventure Pass családoknak (2 felnőtt + 2 gyermek): 140 lej 
– A belépők 1 évig érvényesek és belépéskor elég felmutatni az Adrenalin Park recepcióján.
 
– Minden meghívónak van egy kódja, amivel követhető, mikor használták fel. 
 
– A felnőtt-belépő átadható gyermeknek vagy más családtagnak. 
 
 
Ezek mellett a 10 belépős bérletet is választhatják, amelyek az átvételtől 2021 végéig érvényesíthetőek. A bérletek előnye, hogy vásárlásukkor 10% kedvezményben részesülnek. 
 
Rendelésekér és további információkért írjanak az office@adrenalinpark.ro címre vagy vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 0744 179 120 vagy 0745 438 554 telefonszámon.
 
júl
29
sze

AUGUSZTUSI SZABADTÉRI ESTÉK 2020!
július 29, 2020

Hogy méltóképpen búcsúzzunk az Áldás havától, és köszöntsük az Új kenyér havát, pénteken, július 31-én szeretettel meghívunk az Adrenalin Parkba az erdei nyáresti programok első idei eseményére! Szerevezzétek meg a családi kiruccanást, vagy egyezzetek meg a kollégákkal, barátokkal, hogy egy városi irodában vagy homeofficeban töltött hét után gyertek az erdőbe mozogni, lazítani. Hogy hangzik?

[…]

jún
26
pén

AFTERSCHOOL TEVÉKENYSÉG AZ ADRENALIN PARKBAN 2020
június 26, 2020

A 2020-as nyári vakációjában az Adrenalin Park egyedi és vonzó afterschool programot szervez: mászkálás a magaslati kalandpályákon, alkotó-tevékenység, természetismereti és környezettudatosságra nevelő tevékenységek és más műhelyek.

Az aftershool programra 2020. július 6 – szeptember 11. közötti időszakban kerül sor. A beiratkozások elkezdődtek a következő program szerint. Elérhetőség és további információk a szöveg végén található e-mailcímen.

[…]

jún
05
pén

Az Adrenalin Park újraindítása rendkívüli körülmények között
június 05, 2020

A Kolozsvár mellett működő Adrenalin Park újból megnyitja kapuit a kalandra és szabadidős tevékenységre vágyók számára. A Covid-19 koronavírus járványveszélyét szem előtt tartva az újraindítása fokozatosan és rendkívüli körülmények között történik, az egészségügyi szabályozások tiszteletben tartásával. A tevékenységeket egyéni, családos vagy kiscsoportos programként vehetik igénybe, lehetőleg előzetes időpontegyeztetés szerint.

[…]

márc
18
sze

Kalandtevékenység időszakos felfüggesztése / 2020 tavasz
március 18, 2020

Kedves barátaink és kalandparkos vendégeink,

Az erdőfeleki, a Mikesi házak mellett található Adrenalin Park ideiglenesen megszakítja tevékenységét.

Mindannyiunk egészsége érdekében hoztuk meg ezt a döntést, és hogy hozzájáruljunk az országos szinten érvényben lévő, a COVID-19 járvány terjedését megelőző intézkedésekhez.

[…]

márc
13
pén

ÁLLÁSHIRDETÉS 2020 AZ ADRENALIN PARKBAN
március 13, 2020

Ideális jelöltünk a KALANDPARK ANIMÁTOR munkakör betöltésére: szeretne szabadtéri tevékenységet végezni és rendelkezik B kategóriás hajtási engedéllyel.

[…]

márc
12
csü

Bemutatjuk Zergét, az Adrenalin Park mobil mászófalát
március 12, 2020

Nagy örömünkre szolgál, hogy ha lejárnak a világjárvány miatt bevezetetett megszorítások, és végre kitárjuk az Adrenalin Park kapuit, a 2020-es hivatalos kalandszezont bővülő eszközkészlettel indítjuk.

A legnagyobb kalandot a Zerge névre keresztelt mobil mászófal jelenti. Tavaly már kipróbáltuk, összeszereltük, egy céges eseményre is elvittük, és alig várjuk, hogy az Adrenalin Parkban szervezett csapatépítőkön is bevessük.

[…]

1 2 3 9