0371 040 434 0732 040 434
nov
01
pén

NYITVATARTÁS A HIDEG IDŐSZAKBAN 2019
november 01, 2019

FONTOS! November 3-án az Adrenalin Park lezárja a nyári kalandszezont, és hivatalos nyitvatartásával igazodik a hideg időszakhoz. Mászkálni csak előzetes időpontfoglalás szerint lehet, és legalább 10 fős csoportok jelentkezése szükséges. A kalandpályák az időjárási körülmények függvényében teljesíthetők, és kizárólag csak akkor, ha a vendégek megfelelő felszerelésben jönnek az erdei szabadtéri tevékenysége.

[…]

Sze
16
hét

ISKOLA MÁSKÉNT 2019-2020 KOLOZSVÁRON
szeptember 16, 2019

Az Iskola Másként 2019-2020 rendezvényre a közoktatási minisztérium által meghirdetett hivatalos időszakban kerül sor Kolozsváron. Ahhoz, hogy a pedagógusok megfelelő feltételek mellett készíthessék elő az Iskola Másként 2019-2020 eseményeit, a Kolozsvár melletti Adrenalin Park csapata jól bejáratott programot ajánl. Körülbelül 50 tanintézmény állandó partnere az Adrenalin Park, és együtt kivitelezik az Iskola Másként 2019-2020 hét programját is.

[…]

aug
22
csü

Kaland és adrenalin az esőcseppek és az izgalmnak között
augusztus 22, 2019

Olyan hamar eltelt ez az 5 év kaland! Az Adrenalin Park és környéke sok kolozsvári család számára a nagyvárosi létből való szökés színhelye, és ezer meg ezer gyerek és tanuló kedvenc játrszóhelye. Nagyon örültünk, amikor azt tapasztaltuk, hogy sem a felhők, sem a reggeli szemerkélő eső, sem a hirtelen lehűlés nem állt a kalandra vágyó vendégeink útjába, és eljöttek, hogy velünk ünnepeljék az Adrenalin Park évfordulóját!

 

A sportos családok jelen voltak a kalandpályákon

Ahogy egy anyuka mondta az Adrenalin Parkban: “17-20 fok az eszményi hőmérséklet, ha mászkálásról van szó. Arra gondoltunk, hogy elhozzuk a lányainkat, hogy örüljenek a természetnek és hogy kipróbáljunk valami újat! Vakáció van, és mi szeretünk mozogni!”

Nagyon örültünk azoknak a kalandvágyóknak is, akik kifejezetten az évfordulón szervezett versenyek miatt látogattak el az Adrenalin Parkba és teljesítették az Adrenalin (10), a Vadmacska (5), az Extrem (13) vagy a Tarantula (7) pályát. Idén felavattuk a mászófalalas versenypróbát is.

 

“Láttuk a hírdetést az Adrenalin Parkban szervezett versenyekről és arra gondoltunk, hogy el kell hozzuk a kislányunkat. Nagyon mozgékony és nagyopn szereti a kalandpályákat” – vallotta be Szőcs úr, a kamasz korcsoportban nyertes lány apukája.

 

Az erdei kalandtáborban résztvevő gyerekek is együtt ünnepeltek az Adrenalin Park csapatával!

 

Az egy hetes tabor negyedik napján, a 8. kalandtáborban résztvevő gyerekek el voltak ragadtatva az 5 éves évfordulótól és az ünnepi alkalomtól! Többen közülük velünk együtt gyarapodtak, és bátran kijelenthetjük, hogy az Adrenalin Park akadálypályáinak legjobb ismerői!

 

Számuklra, a megszokott tábori program mellett egy külön versenyt is szerveztünk csütörtökön, hiszen ügyességben és kitartásban messze felülmúlták azokat a versenyzőket, akik ritkábban llátogatnak a kalandparkba.

 

Együtt szeltük fel az 5 éves évfordulóra rendelt szülinapi tortát, majd az erdőben sétálva ők is megleptek bennünket egy kedves gesztussal!

 

A nap bajnokai: az a három versenyző, aki teljesítette az Adrenalin Overdose versenypróbát.

 

Mint minden évben, az Adrenalin Parkban szervezett kitartási és gyorsasági próba igazi kihívás a résztvevők számára. Daria, Alexandru és Diana számára az Adrenalin Overdose versenypróba újdonságnak és jól kiérdemelt sikernek számított! Még akkor is, ha nem sikerült az előző évek rekordját megdönteni, együtt izgultunk az egyes akadályok teljesítése közben és örültünk annak, hogy túllépték a saját határaikat!

 

Gratulálunk, kedveseink! Szebbé tettétek ezt a napot, egyszerűen csak azzal, hogy minden akadályt mosolyogva teljesítettetek! Várunk szeretettel máskor is a kalandpályákra és a mászófalra!

 

Relaxáció a függőágyakban. Új barátságok. A szabadban mozgás öröme.

 

Azok is örültek a kalandpark 5 éves évfordulójának, akik csak kísérőként vagy kíváncsiságból látogattak el az Adrenalin Parkba! A függőágyak kikapcsolódásra és ringatózásra hivogatták őket, és a tekintetüket a fák lombja között pihentetve ők is kiszakadtak a hétköznapi hajtásból. Mindenki kötött új iosmeretséget és barátságot a kalandpályák alatt is. Természtesen örültünk a friss levegőnek és a fák közötti sétának is!

 

Folytatjuk a kalandot vállalatoknak szervezett csapatépítőkkel, kamaszoknak szervezett kalandtáborral szeptemberben, családos kalandokkal és nemsokára a 2019/2020-es tanévben szervezett Iskola Másként eseményeivel!

 

Kalandra fel!

 

Foglalás az office@adrenalinpark.ro e-mail címen.

aug
09
pén

5 év kaland az Adrenalin Parkban
augusztus 09, 2019

Az Adrenalin Park – Kolozsváron és környékén a legkedveltebb kalandpark, csütörtökön, 2019. augusztus 15-én ünnepli 5 éves születésnapját. Fergeteges szórakozásra készülünk, és szeretettel várunk benneteket is a magaslati kalandpályákra! A programból nem marad ki a hagyományos versenypróba gyermekeknek és felnőtteknek, a szórakoztató kvíz és a jókedv!

Nyerj 10 Adrenalin Park belépőt! Nevezz be az Adrenalin Overdose, az Extém vagy az Adrenalin próbára, és légy a leggyorsabb! A 8-12 évesek a Vadmacska pályán versenyezhetnek. Reméljük, hogy idén is less versenyző, aki megdönti az eddig jegyzett rekordokat az Adrenalin Park kalandpályáin!

[…]

Júl
12
pén

ERDEI KALANDTÁBOR KAMASZOKNAK AZ ADRENALIN PARKBAN 2019
július 12, 2019

Sziasztok, kedves kamaszok,

az Adrenalin Park a 2019-es nyári vakáció utolsó hetében sok szeretettel vár benneteket egy természetvédelemre összpontosító kalandtáborba, amelynek programját a 12-14 éves korosztály számára állítottuk össze. Egyedi élményre lehet számítani, hiszen megtanuljátok, hogyan és mire lehet használni az okostelefont kiránduláskor, elsajátítjátok a természetfilmezés és -fotózás alapjait, hogyan viselkedjünk az erdőben és mit vigyünk magunkkal, hogyan készítsünk térképet és hogyan használjuk a papíralapú térképeket, milyen csomót kell kötni különféle helyzetekben, és természetesen: lesz sok kaland és mászkálás a magaslati akadálypályákon.

[…]

máj
29
sze

Június 1-én megismerkedünk a kalandpályák névadó vadállataival!
május 29, 2019

2019-ben a Gyermekek Nemzetközi Napjára ismét valami szórakoztató, és egyben oktató játékot találtunk ki a Kolozsvár melletti Adrenalin Parkba látogató gyermekeknek! Idén a Vadállatok lesz a fő témánk. A hagyományos gyermeknapi kincsvadászaton a legkisebbeket vicces meglepetések várják majd az akadályok között, a kalandpálya névadó vadállatát, madarát vagy ízeltlábúját megjelenítő álarcok: katicabogár, nyuszt, sárkány, vadmacska, tarantula, feketepárduc, denevér és sólyom. Minden gyerek kedve szerint színezheti majd ki az álarcokat.

[…]

máj
20
hét

AZ ADRENALIN PARK ERDEI KALANDTÁBORAI 2019-BEN
május 20, 2019

Rohamosan közeledik a 2019. évi nyári vakáció! Az Adrenalin Park csapata idén is erdei kalandtábort szervez a gyermekeknek: reméljük, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodik minden résztvevő!

Idén június 24-én kezdünk és augusztus 16-ig tartanak a táborok. Csoportonként 30, 6-12 éves gyerek köthet új barátságokat, ismerkedhet a Bükk elő- és növényvilágával, gyakorolhatja az akadálypályákon mászkálás készségeit és edzhet a mászófalon!

[…]

máj
08
sze

Miért ünnepeljük a kolozsvári Adrenalin Parkban a Család Nemzetközi Napját?
május 08, 2019

A család fontos a Kolozsvár mellett működő Adrenalin Park csapatának. Azok a családok, amelyek gyakran kirándulnak, együtt sportolnak és közös kulturális programot szerveznek, boldogabbak és harmonikusabbak. Kalandparkunkat már megalakulásakor úgy alakítottuk ki, és úgy népszerűsítettük, mint családbarát helyszínt. Ezután is megadjuk a családnak járó tiszteletet és odafigyelést, és a Család Nemzetközi Napján, május 15-én együtt ünnepelünk!

[…]

1 2 3 7
0