0371 040 434 0732 040 434
Főoldal » Nyitvatartási program
 

 

Nyitvatartási órarend

Nyári tevékenység

  • Hétfő–Péntek: 12:00 – 19:00 – előzetes foglalás alapján.
  • Hét végén: 10:00 – 20:00 – amikor az időjárási körülmények lehetővé teszik a kalandpályákon mászkálást

Kültéri kalandparkos csapatépítő

– legalább 10 fős csapatok számára. Teljesíthető kalandpályák, csapatépítő pálya és más csapatépítő játékok. Előzetes rendelés alapján az ebédet is biztosítjuk a kalandparkban.

 

 

Iskolai és egyetemi csoportok (számára szervezett tevékenység)

– Kiruccanás az osztállyal, oktató kirándulás, Iskola Máként program, egyetemisták szakmai gyakorlatához kapcsolódó programok – minden esetben a fára mászás, a magaslati akadálypályákon való haladás elsajátítása, a vidéki organikus építészet és a Feleki-hegység élő- és növényvilágának felfedezése mellett.

Beltéri csapatépítő tevékenység az erdei menedékházban

– legalább 10 fős csoportok számára, akik kimozdulnának a város zajából egy szép őszi vagy téli napot, hogy kicsit másképp, az erdő mellett kapcsolódjanak ki

Évfordulók és rendkívüli események csoportok számára

– minimum 10, maximum 20 személyes csoportok számára meghitt körülmények között, az erdei menedékházban. A természet közelsége, az organikus építészeti stílus barátságos helyszínt teremt, amelyet személyre szabottan át is lehet alakítani.

 

ADRENALIN PARK TERASZOS VENDÉGLŐ

  • Előnyt élveznek azok a csoportok, akik előre foglaltak időpontot és a szabadtéri/beltéri tevékenységek.
  • A vendéglő italkínálata, a melegitalok és üdítők a vendéglő bárjában vásárolhatók meg. 

——

Mivel tevékenységeink közvetlenül az időjárási viszonyoktól függnek, időben értesítjük Önöket bármely olyan változásról, amely a nyitvatartási programot befolyásolhatja.

Kérjük vendégeinket és a szervezett csoportok képviselőit, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a 0371-040.434 telefonszámon, ahol bővebb információkkal szolgálhatunk, valamint foglalásokat és időpontokat egyeztethetünk Önökkel.

Szeretettel várjuk! Kalandra fel!