0371 040 434 0732 040 434
Főoldal » Nyitvatartási program

November 4-től az Adrenalin Park nyitvatartási órarendje

 

Nyitvatartási órarend Hideg szezon tevékenység
 

Igény szerint, min 10 fős csoportok számára, előzetes foglalás alapján

 

Hét végén, (10:00 – 19:00 ) amikor az időjárási körülmények

lehetővé teszik a kalandpályákon mászkálást

 

Kültéri kalandparkos csapatépítő – napos időben, legalább 10 fős csapatok számára. Teljesíthető kalandpályák, csapatépítő pálya és más csapatépítő játékok. Előzetes rendelés alapján az ebédet is biztosítjuk a kalandparkban.

  Beltéri csapatépítő tevékenység az erdei menedékházban – legalább 10 fős csoportok számára, akik kimozdulnának a város zajából egy szép őszi vagy téli napot, hogy kicsit másképp, az erdő mellett kapcsolódjanak ki

 

Évfordulók és rendkívüli események csoportok számára – minimum 10, maximum 25 személyes csoportok számára meghitt körülmények között, az erdei menedékházban. A természet közelsége, az organikus építészeti stílus barátságos helyszínt teremt, amelyet személyre szabottan át is lehet alakítani.

 

ADRENALIN PARK TERASZOS VENDÉGLŐ

  • A vendéglő kizárólag előzetesen egyeztetett és visszaigazolt csoportos rendeléseknek tesz eleget.

A vendéglő italkínálata, a melegitalok és üdítők a vendéglő bárjában vásárolhatók meg.

——

 

Mivel tevékenységeink közvetlenül az időjárási viszonyoktól függnek, időben értesítjük Önöket bármely olyan változásról, amely a nyitvatartási programot befolyásolhatja.

Kérjük vendégeinket és a szervezett csoportok képviselőit, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a 0371-040.434 telefonszámon, ahol bővebb információkkal szolgálhatunk, valamint foglalásokat és időpontokat egyeztethetünk Önökkel.

Szeretettel várjuk! Kalandra fel! 

0