0371 040 434 0732 040 434
Acasă » Pentru copii

Adrenalin Park promovează un stil de viață sănătos pentru toate vârstele. Din respect pentru valorile familiale și dintr-o dorință de a crea un spațiu unde copiii se pot simți în largul lor și unde pot învăța noi deprinderi, am conceput mai multe trasee de aventură, special pentru copii.

În parcul de aventură Adrenalin Park Feleacu:

1. Traseul 2: Buburuza/ (Copii & Juniori < 140 cm, nivel începător), Lungime:21.40 m, Jocuri: 4
2. Traseul 3: Jder / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu I), Lungime:101.30 m, Jocuri: 10
3. Traseul 4: Balaur / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu II), Lungime:95.20 m, Jocuri: 10
4. Tiroliană: Special pentru cei mici / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu II), Lungime:10 m,
5. Leagăn uriaș: The Giant Swing / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu II)
6. Copac de cățărare: Special pentru cei mici / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu II)

Activități speciale în parcul de aventură

Aniversări: Sărbătoriți ziua copilului dumneavoastră într-un cadru deosebit. Invitații săi vor aprecia traseele de aventură pentru copii și vor păstra o amintire cu adevărat specială!

Petreceri de sezon: Bucurați-vă de evenimentele speciale din timpul anului – precum Ziua Copilului, 1 Mai, Ziua Mamei, Ziua Tatălui și multe altele – în pădure! Diversitatea traseelor de aventură vor uimi pe toată lumea!

Evenimente tematice: Fie că planificați un eveniment de grup pentru grădiniță, școala primară sau gimnaziu, Adrenalin Park este o alternativă amuzantă și plină de energie. Pe lângă faptul că se vor bucura de traseele aeriene, putem da și o tematică specială pentru fiecare eveniment.

Jocuri pentru copii: în parcul de aventură se pot organiza jocuri speciale ce implică utilizarea traseelor aeriene: concursuri de echipă, căutarea comorii, orientare și depășirea obstacolelor.

Zile în familie: Bucurați-vă de momentele petrecute alături de cei dragi și oferiți-le experiențe memorabile! Rezervați o zi cu familia în parcul de aventură și petreceți clipe frumoase împreună!