0371 040 434 0732 040 434
May
10
mar

Tabere de aventură la Adrenalin Park / 2022
mai 10, 2022

Pentru vacanța de vară 2022, Adrenalin Park revine cu un program de aventură, unic și atractiv: cățărat pe trasee, program sportiv, activități creative, cunoașterea mediului înconjurător, educație ecologică și primii pași pe trasee de aventură și ateliere dedicate.

Program realizat in parteneriat cu NECC – Nature Education Community Center, cu care am pus bazele primelor programe educative la Adrenalin Park. 

[…]

Apr
12
mar

Vânătoarea de Paști 2022
aprilie 12, 2022

De Paști, iepurașul a ascuns câteva surprize pe traseele de aventură din Adrenalin Park! Deoarece organizarea vânătorii de Paști pentru copii este deja o tradiție la Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Cluj, și în acest an vă așteptăm cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, pe 16 și 23 aprilie la Adrenalin Park! 

[…]

Mar
15
mar

Aventură și distracție de primăvară, lângă Cluj, la Adrenalin Park
martie 15, 2022

Ce facem în primăvara lui 2022 dacă suntem la Cluj? Foarte simplu: ne bucurăm de natură, de mișcare și de aer proaspăt la cel mai îndrăgit parc de aventură din regiune! Aici, toată familia se simte acasă, are ceva de făcut și va lega noi prietenii! Din program: cățărare pe traseele de aventură din copaci, escaladă pe perete artificial în aer liber, distracție pe tiroliene, jocuri de echipă, leagănul uriaș, titirez suspendat și tir cu arcul!

[…]

Oct
05
mar

Toamna, în aer liber la Adrenalin Park 2021
octombrie 05, 2021

Pădurea s-a îmbrăcat deja în culorile toamnei, anul școlar a început, iar clujenii au revenit încet din vacanțe. Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Cluj este în continuare deschis, în funcție de starea vremii, și primește cu drag amatorii de mișcare în aer liber și de natură. Adrenalin Park este un loc destinat ieșirilor în familie, cu prietenii și cu colegii de muncă. Dar ce putem face în toamna anului 2021 la parcul de aventură?

[…]

Jun
01
mar

Afterschool de vară la Adrenalin Park / 2021
iunie 01, 2021

Pentru vacanța de vară 2021, Adrenalin Park revine cu un program afterschool de aventură, unic și atractiv: cățărat pe trasee, program sportiv, activități creative, cunoașterea mediului înconjurător, educație ecologică și primii pași pe trasee de aventură și ateliere dedicate.

Program realizat in parteneriat cu NECC – Nature Education Community Center, cu care am pus bazele primelor programe educative la Adrenalin Park. 

[…]

May
14
vin

Sărbătoriți absolvirea anului școlar la Adrenalin Park
mai 14, 2021

Elevii din zona Clujului sunt așteptați cu drag la aventură, pentru a sărbători la Adrenalin Park alături de colegii de clasă încheierea anului școlar. Chiar dacă anul școlar s-a derulat online, acum, când vara ne bate la ușă, o reuniune de clasă, distanțată și în aer liber este potrivită pentru crearea unor amintiri frumoase alături de colegi.

Echipa Adrenalin Park pune la dispoziția grupurilor școlare un program variat, antrenant, în mijlocul pădurii Făget, pe o suprafață considerabilă, unde distanțarea socială se face inevitabil atât pe orizontală cât și pe verticală, deoarece la noi copiii se cațără în copaci!

[…]

Dec
16
mie

Oferă un cadou angajaților tăi!
decembrie 16, 2020

Chiar dacă 2020 a fost un an în care distanțarea fizică a fost necesară pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi, la Adrenalin Park fiecare oaspete s-a putut bucura de aer liber, natură și aventură! 
 
Cu mulțumiri tuturor celor care au venit la mișcare la noi, vă amintim că parcul de aventură rămâne deschis în weekenduri-le însorite tocmai pentru a oferi un spațiu exterior unde locuitorii din zona Clujului să poată veni la mișcare și aer curat în deplină siguranță. 

[…]

Dec
08
mar

Iarna 2020: Sport și aventură!
decembrie 08, 2020

Clujenii și familiile lor se pot bucura de mișcare în aer liber, aventură și recreere chiar în mijlocul pădurii Făget, în cel mai spațios parc de aventură din județ! Chiar dacă până acum, aventura de iarnă părea o activitate excentrică, odată cu prelungirea contextului covid19 și conștientizarea faptului că activitățile outdoor sunt cele mai sigure, locuitorii din Cluj-Napoca și împrejurimi au început să aprecieze libertatea oferită de activitățile Adrenalin Park!

[…]

1 2 3 16