0371 040 434 0732 040 434
Dec
16
mie

Oferă un cadou angajaților tăi!
decembrie 16, 2020

Chiar dacă 2020 a fost un an în care distanțarea fizică a fost necesară pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi, la Adrenalin Park fiecare oaspete s-a putut bucura de aer liber, natură și aventură! 
 
Cu mulțumiri tuturor celor care au venit la mișcare la noi, vă amintim că parcul de aventură rămâne deschis în weekenduri-le însorite tocmai pentru a oferi un spațiu exterior unde locuitorii din zona Clujului să poată veni la mișcare și aer curat în deplină siguranță. 
 
Pentru companii punem la dispoziție posibilitatea de a cumpăra accese la Adrenalin Park sub forma unor invitații cartonate, puse în plic cadou, care se pot oferi angajaților la final de an. 🙂 
 
 • Adventure Pass pentru adulți: 50 lei 
 • Adventure Pass pentru studenți & elevi (peste 140 cm): 45 lei
 • Adventure Pass pentru copii mici (sub 140 cm): 40 lei 
 • Adventure Pass pentru familii (2 adulți + 2 copii): 140 lei 
 
-Acestea sun valabile 1 an și se pot folosi când utilizatorul se prezintă cu pass-ul la Adrenalin Park.
 
-fiecare invitație are un cod și se poate urmări utilizarea lor pe parcursul anului. 
 
-Dacă un adult dorește să cedeze invitația sa unui copil sau unui alt membru al familiei, acest lucru este bineînțeles posibil. 
 
-Achiziția lor se poate face pe companie, cu contract și factură. 
 
În plus, dacă doriți să oferiți abonamente de 10 intrări la Adrenalin Park, valabile din momentul contractării și în 2021 inclusiv, există și acest format.  
 
Abonamentele sunt bineînțeles mai avantajoase, deoarece includ o reducere totala de 10%. 
 
Pentru comenzi directe și detalii vă rugăm să ne scrieți pe office@adrenalinpark.ro sau să ne sunați pe numerele de telefon 0744 179 120 sau 0745 438 554. 
 
Dec
08
mar

Iarna 2020: Sport și aventură!
decembrie 08, 2020

Clujenii și familiile lor se pot bucura de mișcare în aer liber, aventură și recreere chiar în mijlocul pădurii Făget, în cel mai spațios parc de aventură din județ! Chiar dacă până acum, aventura de iarnă părea o activitate excentrică, odată cu prelungirea contextului covid19 și conștientizarea faptului că activitățile outdoor sunt cele mai sigure, locuitorii din Cluj-Napoca și împrejurimi au început să aprecieze libertatea oferită de activitățile Adrenalin Park!

De ce aventura pe traseele în copaci este una din cele mai sigure activități?

Motivele pentru care părinții și persoanele active din zona Clujului optează pentru o ieșire de câteva ore la Adrenalin Park sunt lesne de înțeles:

 • Aventura se desfășoară în aer liber, pe trasee suspendate în copaci
 • Prin specificul activității distanțarea fizică este asigurată 100%: 1 personă pe platformă, 1 persoană pe obstacol.
 • Spațiul ultra-generos al parcului de aventură permite distanțarea între familii și grupuri de prieteni atâte pe orizontală, cât și pe verticală!
 • Sezonul rece impune folosirea echipamentului de protecție specific: mănuși de iarnă, fular sau buff împotriva aerului rece.
 • Protocolul de siguranță este repetat la fiecare sosire, indiferent dacă ați mai fost sau nu la parc.
 • Protocolul sanitar covid19 este respectat și comunicat permanent, indiferent dacă ați mai fost sau nu la parc.
 • Pentru a garanta siguranța deplină în parcul de aventură se va purta echipament de alpinism conform clasificarilor UIAA (Federația Internațională de Alpinism și Escaladă) oferit de parcul de aventură.

Ce alte avantaje aveți dacă faceți o ieșire la Adrenalin Park iarna?

 • Schimbați mediul urban cu unul natural, aproape sălbatic în mai puțin de 35 minute, din orice punct al Clujului.
 • După aventură, puteți explora masivul Feleacu, făcând o plimbare în pădure sau o drumeție bine organizată
 • Fiecare are ceva de făcut pe gustul lui.
 • Puteți parcurge potecile educative pentru copii.
 • Când e vreme de bicicletă, le puteți aduce și puteți da o tură pe potecile pădurii.
 • Per ansamblu, vă relaxați mental și faceți o cură de natură și aer proaspăt!

Pe scurt, există multe efecte benefice ale activităților în aer liber, trebuie doar să vă organizați! Luați o pauză binemeritată de la calculator și de la activitățile online.

Mens sana in corpore sano! Să ne vedem cu bine!

Programări pe adresa de mail office@adrenalinpark.ro sau direct pe mseaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/adrenalinparkcluj

Oct
05
lun

Ziua Educației │Ziua Profesorului │5 oct 2020
octombrie 05, 2020

Azi, 5 octombrie 2020, sărbătorim Ziua mondială a educației și Ziua profesorului, conform deciziei UNESCO din 1994 care marchează semnarea Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor. Echipa Adrenalin Park încurajează programele educative și colaborăm constant cu cadrele didactice pentru pregătirea unor programe de înaltă calitate pentru cei mici. De aceea, Luni 5 octombrie 2020, parcul de aventură de lângă Cluj va fi deschis de la ora 10:00 la ora 19:00 pentru familii și grupurile programate.

[…]

Sep
23
mie

Activități în aer liber pentru școlari și elevi lângă Cluj
septembrie 23, 2020

Noul an școlar 2020/2021 a început, iar orele se derulează combinat – offline și online. Acum poate apreciem mai mult ca oricând ce bine era să alergăm în curtea școlii! Activitățile în aer liber ne dau energie, ne tonifiază și ne dau chef de învățat. Tocmai de aceea, echipa Adrenalin Park vă propune ieșiri zilnice, de după-masă cu copiii și colegii lor în Făget, la parcul de aventură de lângă Cluj! Este aproape, este în aer liber, este spațios și are activități în aer liber pentru toate vârstele.

[…]

Aug
13
joi

6 ani de aventură la Adrenalin Park
august 13, 2020

Adrenalin Park – cel mai îndrăgit parc de aventură din zona Clujului aniversează 6 ani de aventurăpe 22 august 2020. Deși trăim vremuri excepționale, cu ocazia celor 6 ani de aventură și adrenalină dorim să mulțumim oaspeților noștri prin câteva acțiuni aniversare distanțate și digitale. Astfel, vă propunem:

 • Adrenalin Park RECORD Battle 2020 (22 august) – pentru titlul de Campion Adrenalin Park 2020 și premii constând în invitații la aventură (locul I, II, III pe diferite categorii)
 • Promo Discount Aniversar (pentru data de 22 august) – 15% reducere pentru cei ce prezintă la Recepție “codul aniversar.”

[…]

Jul
29
mie

SERI OUTDOOR ÎN AUGUST 2020!
iulie 29, 2020

Pentru a ne lua rămas bun de la luna lui cuptor și a ura bun venit lunii Gustar, vineri, 31 iulie, Adrenalin Park vă invită la redeschiderea serilor outdoor: o pizza și o bere sau o limonadă rece pe terasa din pădure, relaxare sub cerul liber! Organizați-vă cu familia, colegii sau prietenii, și după o săptămână petrecută în oraș, la servici sau în home office, haideți la relaxare într-un cadru absolut superb, în pădure! Cum sună? 

[…]

Jun
27
sâm

Program Afterschool Adrenalin Park / vara 2020
iunie 27, 2020

Pentru vacanța de vară 2020, Adrenalin Park revine cu un program afterschool de aventură, unic și atractiv: cățărat pe trasee, program sportiv,  activități creative, cunoașterea mediului înconjurător, educație ecologică și primii pași pe trasee de aventura și ateliere dedicate.

Programul afterschool se organizează în perioada 6 IULIE și 11 SEPTEMBRIE 2020. Înscrierile au început și ne puteți contacta direct la datele de mai jos. Detaliile programului sunt prezentate mai jos.

[…]

Jun
05
vin

Redeschidere Adrenalin Park în regim special
iunie 05, 2020

Parcul de aventură de lângă Cluj, Adrenalin Park redeschide porțile amatorilor de aventură și natură. Ținând cont de contextul creat de noul coronavirus – Covid-19, deschiderea parcului de aventură se va face gradual, în regim special, în conformitate cu prevederile sanitare în vigoare. Activitățile se recomandă pentru practica individuală, în familie sau micro-grupuri, de preferat pe bază de programare.

[…]

1 2 3 15