0371 040 434 0732 040 434
Oct
05
mar

Toamna, în aer liber la Adrenalin Park 2021
octombrie 05, 2021

Pădurea s-a îmbrăcat deja în culorile toamnei, anul școlar a început, iar clujenii au revenit încet din vacanțe. Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Cluj este în continuare deschis, în funcție de starea vremii, și primește cu drag amatorii de mișcare în aer liber și de natură. Adrenalin Park este un loc destinat ieșirilor în familie, cu prietenii și cu colegii de muncă. Dar ce putem face în toamna anului 2021 la parcul de aventură?

[…]

Jun
01
mar

Afterschool de vară la Adrenalin Park / 2021
iunie 01, 2021

Pentru vacanța de vară 2021, Adrenalin Park revine cu un program afterschool de aventură, unic și atractiv: cățărat pe trasee, program sportiv, activități creative, cunoașterea mediului înconjurător, educație ecologică și primii pași pe trasee de aventură și ateliere dedicate.

Program realizat in parteneriat cu NECC – Nature Education Community Center, cu care am pus bazele primelor programe educative la Adrenalin Park. 

[…]

May
14
vin

Sărbătoriți absolvirea anului școlar la Adrenalin Park
mai 14, 2021

Elevii din zona Clujului sunt așteptați cu drag la aventură, pentru a sărbători la Adrenalin Park alături de colegii de clasă încheierea anului școlar. Chiar dacă anul școlar s-a derulat online, acum, când vara ne bate la ușă, o reuniune de clasă, distanțată și în aer liber este potrivită pentru crearea unor amintiri frumoase alături de colegi.

Echipa Adrenalin Park pune la dispoziția grupurilor școlare un program variat, antrenant, în mijlocul pădurii Făget, pe o suprafață considerabilă, unde distanțarea socială se face inevitabil atât pe orizontală cât și pe verticală, deoarece la noi copiii se cațără în copaci!

[…]

Dec
16
mie

Oferă un cadou angajaților tăi!
decembrie 16, 2020

Chiar dacă 2020 a fost un an în care distanțarea fizică a fost necesară pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi, la Adrenalin Park fiecare oaspete s-a putut bucura de aer liber, natură și aventură! 
 
Cu mulțumiri tuturor celor care au venit la mișcare la noi, vă amintim că parcul de aventură rămâne deschis în weekenduri-le însorite tocmai pentru a oferi un spațiu exterior unde locuitorii din zona Clujului să poată veni la mișcare și aer curat în deplină siguranță. 

[…]

Dec
08
mar

Iarna 2020: Sport și aventură!
decembrie 08, 2020

Clujenii și familiile lor se pot bucura de mișcare în aer liber, aventură și recreere chiar în mijlocul pădurii Făget, în cel mai spațios parc de aventură din județ! Chiar dacă până acum, aventura de iarnă părea o activitate excentrică, odată cu prelungirea contextului covid19 și conștientizarea faptului că activitățile outdoor sunt cele mai sigure, locuitorii din Cluj-Napoca și împrejurimi au început să aprecieze libertatea oferită de activitățile Adrenalin Park!

[…]

Oct
05
lun

Ziua Educației │Ziua Profesorului │5 oct 2020
octombrie 05, 2020

Azi, 5 octombrie 2020, sărbătorim Ziua mondială a educației și Ziua profesorului, conform deciziei UNESCO din 1994 care marchează semnarea Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor. Echipa Adrenalin Park încurajează programele educative și colaborăm constant cu cadrele didactice pentru pregătirea unor programe de înaltă calitate pentru cei mici. De aceea, Luni 5 octombrie 2020, parcul de aventură de lângă Cluj va fi deschis de la ora 10:00 la ora 19:00 pentru familii și grupurile programate.

[…]

Sep
23
mie

Activități în aer liber pentru școlari și elevi lângă Cluj
septembrie 23, 2020

Noul an școlar 2020/2021 a început, iar orele se derulează combinat – offline și online. Acum poate apreciem mai mult ca oricând ce bine era să alergăm în curtea școlii! Activitățile în aer liber ne dau energie, ne tonifiază și ne dau chef de învățat. Tocmai de aceea, echipa Adrenalin Park vă propune ieșiri zilnice, de după-masă cu copiii și colegii lor în Făget, la parcul de aventură de lângă Cluj! Este aproape, este în aer liber, este spațios și are activități în aer liber pentru toate vârstele.

[…]

Aug
13
joi

6 ani de aventură la Adrenalin Park
august 13, 2020

Adrenalin Park – cel mai îndrăgit parc de aventură din zona Clujului aniversează 6 ani de aventurăpe 22 august 2020. Deși trăim vremuri excepționale, cu ocazia celor 6 ani de aventură și adrenalină dorim să mulțumim oaspeților noștri prin câteva acțiuni aniversare distanțate și digitale. Astfel, vă propunem:

  • Adrenalin Park RECORD Battle 2020 (22 august) – pentru titlul de Campion Adrenalin Park 2020 și premii constând în invitații la aventură (locul I, II, III pe diferite categorii)
  • Promo Discount Aniversar (pentru data de 22 august) – 15% reducere pentru cei ce prezintă la Recepție “codul aniversar.”

[…]

1 2 3 16