0371 040 434 0732 040 434
Főoldal » Tevékenységek

Az Adrenalin Park kiváló helyszín ahhoz, hogy szerettei, kollégái vagy akár ügyfelei élménydús, feledhetetlen kikapcsolódásban részesüljenek.

  • Csapatépítés

Az Adrenalin Park egyszerre akár több száz vendéget is fogadhat. Létszámtól függetlenül, legyen az 10 fős csapat vagy 400 fős csoport, a helyszín lehetővé teszi olyan outdoor programok szervezését, amelyek minden résztvevőnek kihívást jelentenek.

  • Szülinapi bulik

Az Adrenalin Parkban lehetőség van különleges szülinapi bulik szervezésére, ahol  felejthetetlen kalandban és élményben részesülhet az ünnepelt és meghívottai.  Mert mi tudjuk mennyire fontos esemény egy születésnap!

  • Céges események

Mi lehet jobb, mint elszakadni a szürke hétköznapoktól és egy fél vagy akár egész napot a természetben tölteni? A résztvevők a maximális kalandozás érdekében csapatokra oszthatók és akár egymással is versenyezhetnek. Igény szerint speciális grillező rész is felszerelhető.

  • Gyerekzsúr

Szervezzen gyermekének igazán emlékezetes napot! Az erdőben elhelyezett akadályok a gyerkőcök számára kiváló helyszínt jelentenek a fölösleges energia levezetésére. A gyerekpályákat már 3-4 évesek is használhatják, de a tinédzserek is találnak képességeinek megfelelő nehézségű pályákat.

  • Adrenalin Park események

Saját szervezésű alkalmi programjaink a különleges események ünneplését fűszerezik: évados bulik, versenyek, tematikus bulik. Weblapunk eseményoldalának követésével mindenki résztvevője lehet egy igazi erdei kalandnak!